Duurzame inzetbaarheid

Een belangrijk onderwerp binnen organisaties is de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Er zijn regelmatig kennisbijeenkomsten, zoals ronde tafels voor HR managers en HR verantwoordelijken uit Noord-Brabant. De Ronde Tafel biedt een platform om kennis te delen maar ook om kennis met elkaar te maken. 

We zitten midden in een verander-tijdperk, waarin we op een andere manier met werk en verantwoordelijkheid omgaan. De pensioenleeftijd is verhoogd, technologische ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op. Wet- en regelgeving vragen de nodige bijsturing.

Samen met een team van professionals brengen we de nodige expertise in. Door gebruik te maken van een scan lichten we de organisatie door en komen met een concreet advies. De Duurzame Inzetbaarheids-SCan geeft in één dag de mate van duurzame inzetbaarheid in de organisatie aan. De DISC geeft dus een volledige analyse en helpt je om de juiste stappen te ondernemen om duurzame inzetbaarheid volledig op de kaart te zetten.    

Meer informatie over de mogelijkheden en de DISC (scan) kunnen we in een vrijblijvend persoonlijk gesprek toelichten.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.