Kennis

"Education is the most powerfull weapon with you can use to change the world - Nelson Mandela"

Vanuit de markt ligt er een behoefte op het gebied van het beste gebruik van ERP-systemen. Het ERP systeem is in een verleden geïmplementeerd en de gebruiker moet er mee werken. Na verloop van tijd is de kennis van het systeem verouderd en wordt het systeem (SAP) niet optimaal gebruikt.

Daarnaast zal door de veranderde marktomstandigheden aanpassingen nodig zijn van processen in werkmethodieken. Ook toenemende technische ontwikkelingen vergen aanpassingen voor wat betreft het kennisniveau.

Na verloop van tijd zal men in de organisatie processen willen optimaliseren. Nieuwe inzichten en methodieken komen op. Denk aan Lean en Agile in relatie tot de bestaande organisatie en bestaande processen. Nu is het de tijd om daar op in te springen. Dus zowel SAP inhoudelijk als het leggen van relaties naar processen en het optimaliseren van deze processen. De trainingen zullen op maat aangeboden worden zodat het best gewenste resultaat bereikt wordt. Ook hier geldt duurzaamheid!

Neem contact op voor meer specifieke dan wel algemene vragen, dit is mogelijk telefonisch of via app (06 46909012) danwel via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).