Agile SAP Expert Forum

Lean, Agile en SAP in één zin?   >>>>> SAVE THE DAY <<<<<

    

Agile SAP en Lean SAP Delivery staan volop in de belangstelling in de SAP wereld. Geen wonder: 10 tot 50% sneller, goedkoper en beter op kunnen leveren van nieuwe SAP functionaliteit, wijzigingen en correcties!? Dat heeft binnen veel IT afdelingen en SAP Centers of Expertise een hoge prioriteit.

“IT is the next frontier for the application of Lean in business. This powerful methodology has significant impact without being capital intensive.”

McKinsey&Company, January 2014

Waarom een expert forum?

Werken Agile methodes als SCRUM wel in een SAP omgeving? Welke ervaringen zijn hiermee? Is er een business case te maken? Hoe kom ik van een waterval aanpak naar een Agile manier van werken? Deze en vele andere vragen komen ter sprake tijdens speciaal rond dit thema georganiseerde Ronde Tafel sessies. De SAP Agile Ronde Tafels richten zich op het samenspel tussen Lean Six Sigma, Agile en ICT binnen IT afdelingen en organisaties.

Details:

De Agile SAP Expert Ronde Tafels of Forums zijn bedoeld om kennis en ervaring uit te wisselen en om te netwerken. Naast beslissers en beïnvloeders die werkzaam zijn bij SAP gebruikers schuiven ook experts aan, zoals een Scrum Master en een Black Belt. De agenda is flexibel en wordt bepaald door de wensen en behoeftes van de deelnemers. In het najaar 2018 staat weer een nieuw forum gepland; de vorm en inhoud is Agile! Meer informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentaties van eerdere Expert Forums zijn te vinden op slideshare.