SAP expert trainingen

De specifieke expert trainingen zullen vooral op de behoefte van de professional aansluiten. Veelal zal het trainingsprogramma in overleg worden afgestemd.

De trainingen bevatten een mix van klassieke traditionele leervormen en nieuwe leervormen. Aangezien er belang gehecht wordt aan directe toepasbaarheid zijn de trainingen gericht op gedetailleerde en praktische beheersing van de materie.

Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met het tijdstip waarop de trainingen plaatsvinden. Denk aan einde-dag trainingen maar ook weekend trainingen. De locatie waar de trainingen plaatsvinden is afhankelijk van de wens van de deelnemers. Er wordt gestreeft naar een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is.

Voor een aantal trainingen zal gekeken worden naar de mogelijkheid om experts bij elkaar te brengen. Voordeel hiervan is onderlinge kennis-kruisbestuiving. Zie hierbij stappenplan:

  1. meld je behoefte (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  2. samenstellen groep
  3. samenstellen lesprogramma
  4. training

De trainingen die op dit moment actueel zijn:

  • SAP BODS
  • SAP HANA
  • SAP Dienstroosterplanning
  • SAP SCM
  • Webdynpro

Met een aantal partijen wordt op het gebied van trainingen intensief samengewerkt. Ervaren en deskundige trainers verzorgen de diverse trainingen.