SAP (key) user trainingen

De specifieke SAP (key) user trainingen zullen vooral op de behoefte van de (ervaren) SAP gebruiker aansluiten. Het trainingsprogramma zal in overleg worden afgestemd.

De SAP trainingen bevatten een mix van klassieke traditionele leervormen en nieuwe leervormen. Aangezien er belang gehecht wordt aan directe toepasbaarheid zijn de SAP trainingen gericht op gedetailleerde en praktische beheersing van de materie. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan de specifieke bedrijfssituatie. En natuurlijk is er ook veel aandacht voor werkprocessen.

In het algemeen zullen de SAP trainingen op locatie plaatsvinden en eventueel op de werkplek. Dit is afhankelijk van de wens van de organisatie. Het benadrukt gelijk wel weer de snelle en directe toepasbaarheid voor de gebruiker.

Voor het vaststellen van het juiste trainingsprogramma zal er een gedegen intake plaats vinden. Eventueel wordt de kennisscan ingezet. Met de input van de organisatie en de deelnemers zal het te bereiken doel gedefinieerd worden.

Zie hierbij stappenplan:

  1. intake
  2. kennisscan (optioneel)
  3. samenstellen lesprogramma
  4. training

De kennisscan meet de mate waarin de gebruikersorganisatie gebruik maakt van het systeem. Door middel van praktische vragen en observaties wordt het beeld opgebouwd van het (juiste) gebruik van SAP door de gebruikersorganisatie. Het resultaat van de kennisscan bestaat uit een conclusie een aanbevelingen voor het management. Meer informatie over de kennisscan is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De SAP trainingen die op dit moment actueel zijn:

Met een aantal partijen wordt op het gebied van trainingen intensief samengewerkt. Tevens verzorgen ervaren en deskundige (SAP)trainers met veel proceskennis de diverse trainingen.