Ronde Tafel Duurzame Inzetbaarheid

    

We gaan kennis geven èn samen kennis delen binnen het HR domein. Verschillende onderwerpen zullen tijdens de ronde tafels aan de orde komen. Zo stond 26 september 2017 Agile en HR op de agenda. Heeft Agile toegevoegde waarde bij het implementeren van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie? Welke ervaringen kunnen we met elkaar delen? Hoe anticipeert HR op Agile? Hoe organiseer je de HR processen zodat deze in lijn zijn met de Agile werkwijze? Zal de rol van HR manager door deze ontwikkelingen verdwijnen?

Daarnaast zien we dat het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel en het behouden van goede werknemers voor veel organisaties een nieuwe grote uitdaging is. Er is weer spanning op de arbeidsmarkt. Kijken we al strategisch genoeg naar ons werkkapitaal? Wat valt er op dit gebied nog te leren? 

In maart 2018 stond het onderwerp Duurzame inzetbaarheid en wetgeving en de AVG op de agenda. De sessies in maart 2018 waren succesvol en we kijken nog of er een vervolg komt. Hou de site in de gaten of meld je aan voor een speciale alert.

Waarom een Ronde Tafel?
Naast het bieden van een platform om kennis te delen, bieden we ook de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar. We brengen Brabantse organisaties bij elkaar.

Details:
Voor HR managers en HR verantwoordelijken van organisaties uit Noord-Brabant organiseren wij diverse bijeenkomsten zoals een Ronde Tafel. De agenda van een Ronde Tafel is flexibel en wordt bepaald door de wensen en behoeftes van de deelnemers. De agenda van de Ronde Tafel van 26 september 2017 is op slideshare te vinden. 

Meer informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.