Istia sluit met cloud WMS aan op SAP S/4 HANA

Istia is officieel tot SAP partner benoemd voor cloud- en webbased WMS diensten. De WMS-leverancier gaat als partner services in zowel Nederland als in Europa aanbieden.

 

De samenwerking tussen Istia en bedrijfssoftware aanbieder SAP komt voort uit de – volgens de leverancier – beperkte keuze voor cloudbased en webbased warehouse management systemen. Remco Been, oprichter van Istia Software: “Binnen het huidige ecosysteem van SAP onderscheiden wij ons hiermee.” Istia is officieel de eerste cloud warehouse management automation partner van de grote Duitse IT-leverancier in Europa.

Aansluiten op S/4 HANA
Specifiek was SAP op zoek naar een partner op het gebied van cloud- en webbased WMS dat naadloos zou aansluiten op de platformen S/4 HANA, ByDesign en BusinessONE.

Istia WMS rule engine
De leverancier van warehouse management software heeft een business rule engine ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat implementatietijden kort zijn, maar er wel de nodige configuratiemogelijkheden zijn. Het SAP-partnership is tot stand gekomen na een bedrijfsbezoek van SAP en SAP resellers. Eén belangrijke doelgroep van de WMS-leverancier bestaat uit e-commerce bedrijven, in binnen en buitenland. Het Istia WMS is beschikbaar in drie vormen: Business, Business + en Enterprise.

bron: Logistiek