Opleidingen & Training

Het is van belang om je kennis actueel te houden. Door doelgerichte trainingen bij HelmiX te volgen, ben je in staat om adequaat je taken uit te voeren. Voor organisatie kunnen we op maatgerichte trainingen op elk terrein aanbieden. HelmiX biedt in samenwerking met diverse expert-partijen maatwerktrainingen aan op verschillende gebieden en op diverse onderwerpen. Deze opleidingen en trainingen kenmerken zich door hun concrete toepasbaarheid.

Naast de opleidingen en trainingen die op dit moment aangeboden worden, is het altijd mogelijk een specifieke en op de behoefte gerichte training aan te vragen. In overleg zullen we dan de onderwerpen bespreken en de opleiding of training eventueel ontwikkelen. Ontdenk de mogelijkheden.

* SAP expert trainingen en * SAP (key)user trainingen

De specifieke expert trainingen zullen vooral op de behoefte van de professional aansluiten. De specifieke SAP (key) user trainingen zullen vooral op de behoefte van de (ervaren) SAP gebruiker aansluiten. Het trainingsprogramma zal in overleg worden afgestemd.

De trainingen bevatten een mix van klassieke traditionele leervormen en nieuwe leervormen. Voor een aantal trainingen zal gekeken worden naar de mogelijkheid om experts bij elkaar te brengen. Voordeel hiervan is onderlinge kennis-kruisbestuiving. Aangezien er belang gehecht wordt aan directe toepasbaarheid zijn de trainingen gericht op gedetailleerde en praktische beheersing van de materie. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan de specifieke bedrijfssituatie. En natuurlijk is er ook veel aandacht voor werkprocessen. Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met het tijdstip waarop de trainingen plaatsvinden. Denk aan einde-dag trainingen maar ook weekend trainingen. De locatie waar de trainingen plaatsvinden is afhankelijk van de wens van de deelnemers. Er wordt gestreefd naar een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is, voor de users bijvoorbeeld op de werkplek.

Eventueel wordt de kennisscan ingezet. Met de input van de organisatie en de deelnemers zal het te bereiken doel gedefinieerd worden.

De kennisscan meet de mate waarin de gebruikersorganisatie gebruik maakt van het systeem. Door middel van praktische vragen en observaties wordt het beeld opgebouwd van het (juiste) gebruik van SAP door de gebruikersorganisatie. Het resultaat van de kennisscan bestaat uit een conclusie een aanbevelingen voor het management.

Voor het vaststellen van het juiste trainingsprogramma zal er een gedegen intake plaats vinden. Een bijzondere vorm die aangeboden wordt betreft het SAP User Program

Het volgende stappenplan wordt gevolgd:

  1. meld je behoefte (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  2. intake
  3. kennisscan (optioneel)
  4. samenstellen groep
  5. samenstellen lesprogramma
  6. training

Een aantal voorbeeld trainingen die in het verleden zijn aangeboden zijn:

  • Inleiding SAP voor niet-SAPPERS
  • SAP User training
  • SAP basis "knoppentraining"

* Overige functionele en competentie gerichte trainingen

Naast de specifiek op SAP gerichte trainingen biedt HelmiX op meerdere functionele gebieden trainingen aan. Hier geldt ook dat er samengewerkt wordt met experts op de verschillende functionele gebieden. Daarnaast kan HelmiX helpen bij het ontwikkelen van verschillende competenties en biedt bijvoorbeeld ook trainingen aan op het gebied van presenteren, solliciteren en commerciĆ«le vaardigheden.

Voor meer informatie van de desbetreffende opleiding of training; WhatsApp 06-46909012. Wij nemen dan contact met je op.