Bemiddeling

Veel bedrijven zijn continu op zoek naar goede mensen met de juiste kennis. Voor een deel zal de behoefte ingevuld worden op flexibele basis maar ook vaste medewerkers zijn gewild. Het kunnen vinden en binden van de juiste (SAP)-expert blijkt lastig. Ook is er vaak behoefte aan specifieke kennis of extra capaciteit. HelmiX heeft een groot netwerk en weet daardoor de juiste professional te vinden.

Detachering

Door de juiste match te maken vanuit de klantvraag met de expertise van de expert is het succes verzekerd. Kennis van de markt, het proces en de uitgebreide domein kennis zijn daarbij onontbeerlijk. De combinatie van het kennen en kunnen doorgronden van de (SAP) expert/consultant en het interpreteren van de klantvraag (en de vraag achter de vraag), zorgt ervoor dat de match optimaal is. Detacheren is maatwerk!

De inzet van detacheren is een tijdelijke ‘arbeidsverhouding’ die zich kenmerkt door flexibiliteit en kwaliteit. Toch is het heel belangrijk dat er ook sprake is van duurzaamheid. Alleen als zowel de klant als ook de professional een voldaan gevoel heeft aan de ‘tijdelijkheid’ is er sprake van een goede dienstverlening.

Zelfstandige (SAP) professionals hechten waarde aan regie over eigen keuzes. Naast uitdagende opdrachten is het natuurlijk ook belangrijk dat er een redelijk tarief voor de opdracht staat. Zowel vanuit de klant als ook vanuit de professional is het van belang dat de ‘inhuurketen’ zo kort mogelijk is en ook dat de eventuele opslag marginaal is. Een dienst die HelmiX aanbiedt is de virtuele bank. Professionals kunnen aangeven dat ze op zoek zijn naar een andere opdracht. Er kan daarbij gekozen worden om anoniem op de site te komen staan.

Werving, Selectie en Plaatsing

Het kan zijn dat er naast detachering ook behoefte is aan een meer definitieve invulling van de opdracht. In overleg zijn dan constructies mogelijk als deta-vast of het in dienst nemen van de professional (werving, selectie en plaatsing). In deze gevallen is het goed om contact op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ondersteuning

Voor zowel organisaties als ook de professional biedt HelmiX ondersteuning op maat. Hier wordt ook zeker het netwerk bij aangesloten, het gaat er immers om dat de maximale oplossing aangeboden wordt. Enkele voorbeelden……