Duurzame inzetbaarheid

Een belangrijk onderwerp binnen organisaties is de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. We zitten midden in een verander-tijdperk, waarin we op een andere manier met werk en verantwoordelijkheid omgaan. De pensioenleeftijd is verhoogd, technologische ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op. Wet- en regelgeving vragen de nodige bijsturing.

Er worden regelmatig kennisbijeenkomsten, zoals ronde tafels voor HR managers en HR verantwoordelijken uit Noord-Brabant georganiseerd. De Ronde Tafel biedt een platform om kennis te delen maar ook om kennis met elkaar te maken. Samen met een team van professionals brengen we de nodige expertise in.

Een concrete oplossing die we kunnen aanbieden is de Duurzame Inzetbaarheids-Scan. Door gebruik te maken van een scan lichten we de organisatie door en komen met een concreet advies.

Deze scan (DISC) geeft dus een volledige analyse en helpt om de juiste stappen te ondernemen en om duurzame inzetbaarheid volledig op de kaart te zetten. Meer informatie over de mogelijkheden en de DISC kunnen we in een vrijblijvend persoonlijk gesprek toelichten.