Professional

Voor de zelfstandige professional of de professional met een arbeidscontract biedt HelmiX verschillende mogelijkheden. Naast advisering en coaching kunnen we ook verschillende behoeftes in het netwerk verbinden. Zie de verschillende tabladen.

* "Ondernemer"

Ben je voor de Belastingdienst ondernemer? De OndernemersCheck geeft een goede indicatie of je ondernemer bent voor de inkomstenbelasting en dus recht hebt op verchillende aftrekposten. Doe de OndernemersCheck hier.

* Personal Branding

Voor het begrip Personal Branding bestaan veel verschillendedefinities. Toch komen een aantal zaken steeds terug. Personal branding is jezelf beschouwen als een‘merk’en je ook op die manier in de markt positioneren. HelmiX ondersteund op verschillende gebieden bij het ontwikkelen van je eigen Personal Branding. 

* Loopbaan change

Ben je als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je dat nog niet met je omgeving delen dan kan HelmiX je hierbij ondersteunen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk zullen je gegevens vertrouwelijk behandeld worden.

* Coach (mental)

In je werk is het soms wel prettig om een keer te kunnen spiegelen. Met de juiste coaching en begeleiding kunnen wij de professional gemotiveerd houden en er voor zorgen dat de professinal de juiste en gewenste stappen maakt. Een persoonlijke "touch".  

* Netwerken en borreltijd.

Om samen te komen en ook te onderzoeken of er samengewerkt kan worden faciliteert HelmiX de ONS groep (Ondernemen, Netwerken, Samenwerken). #businesstogether. Een ander mooi initiatief voor de freelancer en de ZZP-er is de vrijdagmiddag skype borrel. Bij verschillende organisaties wordt regelmatig de week met een borrel afgesloten. Als ZZP-er heb je nu ook de mogelijkheid om samen met andere zelfstandigen in je eigen omgeving de week af te sluiten.