Kennis

"Education is the most powerfull weapon with you can use to change the world - Nelson Mandela"

In een grijs verleden is een ERP-Systeem geïmplementeerd en de gebruiker moet er mee werken. Na verloop van tijd is helaas de kennis van het systeem verouderd en wordt het systeem (SAP) niet optimaal gebruikt. Vanuit HelmiX worden er op maat SAP expert trainingen en SAP (key)user trainingen ontwikkeld en aangeboden.

Daarnaast zijn door de veranderde marktomstandigheden aanpassingen nodig van processen in werkmethodieken. Ook toenemende technische ontwikkelingen vergen aanpassingen voor wat betreft het kennisniveau. Als organisatie wil je graag snel kunnen reageren op marktontwikkelingen; met andere woorden je wil wendbaar zijn.

Nieuwe inzichten en methodieken komen op. Denk aan Lean, Agile en Scrum in relatie tot de bestaande organisatie en bestaande processen. Nu is het de tijd om daar op in te springen. De trainingen zullen op maat aangeboden worden zodat het best gewenste resultaat bereikt wordt. Ook hier geldt duurzaamheid!

Om samen ook kennis te vergaren, organiseert en faciliteert HelmiX verschillende kenniskringen. Het bij elkaar brengen van professionals op basis van dezelfde kennis en competenties is een uitdaging. Het is echter ook heel leuk en leerzaam om te zien en te ervaren dat (zelfstandige)professionals samenkomen en bepaalde issues bespreken.

Neem contact op voor meer specifieke dan wel algemene vragen, dit is mogelijk telefonisch of via app (06-46909012) dan wel via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).