Opleidingen & Training

Het is van belang om je kennis actueel te houden. Met actuele kennis ben je waardevol voor het bedrijf en het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Door doelgerichte trainingen bij HelmiX te volgen, ben je in staat om adequaat je taken uit te voeren. Voor organisatie kunnen we op maat gerichte trainingen op elk terrein aanbieden. HelmiX biedt namelijk in samenwerking met diverse expert-partijen maatwerktrainingen aan op verschillende gebieden en op diverse onderwerpen. Deze opleidingen en trainingen kenmerken zich door hun concrete toepasbaarheid.

opleidingHX 01

Daarnaast kan HelmiX helpen bij het ontwikkelen van verschillende competenties en biedt bijvoorbeeld ook trainingen aan op het gebied  van presenteren, solliciteren en commerciële vaardigheden.

Verschillende leervormen wisselen zich af; van klassieke traditionele naar nieuwe leervormen. Ook rollenspellen behoren tot de mogelijkheid.

Voorbeeld aanbod

Het is het altijd mogelijk een specifieke en op de behoefte gerichte training aan te vragen. In overleg zullen we dan de onderwerpen bespreken en de opleiding of training ontwikkelen, eventueel wordt de kennisscan ingezet. Met de input van de organisatie en de deelnemers zal het te bereiken doel gedefinieerd worden. Ontdek de mogelijkheden!

Een aantal voorbeeldtrainingen die in het verleden aangeboden zijn:

  • Inleiding SAP voor niet-SAPPERS
  • SAP User training
  • SAP basis "knoppentraining"
  • Agile management
  • ‘Self-pitch’

Voor meer informatie van de desbetreffende opleiding of training of de mogelijkheden; app 06-46909012.