Ondersteuning

HelmiX biedt zowel organisaties en bedrijven als ook professionals ondersteuning op maat. Er zijn verschillende vraagstukken waarvoor diverse oplossingen gevonden kunnen worden. Natuurlijk zal daarbij ook uitdrukkelijk naar de deskundigheid in de markt gekeken worden. Gebruikmakend van verschillende partner organisaties en het gehele netwerk zijn we dus in staat om de juiste oplossing te bieden. 

Duurzame inzetbaarheid

Een belangrijk onderwerp binnen organisaties is de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. We zitten midden in een verander-tijdperk, waarin we op een andere manier met werk en verantwoordelijkheid omgaan. De pensioenleeftijd is verhoogd, technologische ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op. Wet- en regelgeving vragen de nodige bijsturing.

Er worden regelmatig kennisbijeenkomsten, zoals ronde tafels voor HR managers en HR verantwoordelijken uit Noord-Brabant georganiseerd. De Ronde Tafel biedt een platform om kennis te delen maar ook om kennis met elkaar te maken. Samen met een team van professionals brengen we de nodige expertise in.

Een concrete oplossing die we kunnen aanbieden is de Duurzame Inzetbaarheids-Scan. Door gebruik te maken van een scan lichten we de organisatie door en komen met een concreet advies.

Deze scan (DISC) geeft dus een volledige analyse en helpt om de juiste stappen te ondernemen en om duurzame inzetbaarheid volledig op de kaart te zetten. Meer informatie over de mogelijkheden en de DISC kunnen we in een vrijblijvend persoonlijk gesprek toelichten.

SAP Kennisscan

Het gebruik van SAP lijkt soms niet geheel optimaal. Ligt het dan aan de gebruiker of aan de inrichting van het systeem.

Door de brede ervaring bij diverse organisaties, zowel op SAP gebied als ook op procesmatig en rol en taakgerichtheid, is HelmiX in staat om uw bedrijf en vooral uw medewerkers, door te lichten op de toepassing en het gebruik van de SAP modules.

kennisscan2019

De “Kennisscan” omvat een voorbespreking, interviews met een aantal medewerkers (SAP gebruikers), een evaluatiegesprek, waarin wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf en indien gewenst een aantal praktische oplossingen, zoals “training on the job”.