More Money

1) Een ondersteuning is het Helmix Lead Program. Dit speciale programma is opgezet om het samenwerken te stimuleren en naast je opdracht ook nog extra inkomsten te genereren.

-Stel je zit op opdracht en je krijgt de vraag of je nog iemand weet voor de organisatie.
-Stel je hoort dat er extra mensen nodig zijn (vast-tijdelijk) in het bedrijf waar je werkt.
-Stel je ziet allemaal opportunities in het bedrijf maar je weet niet hoe een en ander in te vullen is.

Bij dit soort vragen kun je in aanmerking komen voor het HelmiX-Lead-Program, waarbij we samen een aantal stappen doorlopen. Het begint met een vraag; deze wordt een 'hot lead' en het proces wordt afgesloten door invulling van de opdracht door een professional.

Stap 1 : Wat is de vraag; neem contact op met HelmiX
Stap 2 : Het betreft een mogelijke opdracht
Stap 3 : Gesprek met opdrachtgever
Stap 4 : Aanbieding + opdracht
Stap 5 : Beloning

2) Daarnaast kent HelmiX de specifieke Overstap Bonus. Dit is een bedrag dat je kunt verdienen als je besluit om van baan te wisselen. Natuurlijk zijn er enkele voorwaarden aan verbonden maar het kan zeker interessant zijn.

3) Tenslotte biedt HelmiX ondersteuning aan zelfstandige professionals op het gebied van het (verder) ontwikkelen van proposities. HelmiX kan dan de verbinding leggen tussen verschillende competenties.

Mocht je als professional interesse hebben in bovenstaande dan kun je uiteraard vrijblijvend contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46909012.