Red Hat en SAP breiden hun samenwerking uit. SAP wil het gebruik van Red Hat Enterprise Linux vergroten en daarmee intelligente bedrijfsvoering, cloudtransformatie en innovatie stimuleren. Door deze samenwerking standaardiseert SAP een deel van haar interne IT-landschap en het SAP Enterprise Cloud Services-portfolio op Red Hat Enterprise Linux.

 

Door de langdurige samenwerking met SAP biedt Red Hat Enterprise Linux een robuuste, open infrastructuur voor SAP-software-implementaties op één consistente basis. Hiermee kan SAP organisaties in alle cloudomgevingen ondersteunen.

Implementatie op Enterprise Linux
De interne IT-omgevingen van SAP en SAP Enterprise Cloud Services zijn nu uitgebreid met Red Hat Enterprise Linux-implementaties. Organisaties hebben hiermee verbeterde ondersteuning van hun ‘RISE with SAP’-oplossing, terwijl het de flexibiliteit van de cloudinfrastructuur vergroot.

Red Hat Enterprise Linux is nu ook beschikbaar voor SAP S/4HANA-softwareworkloads op RISE with SAP. Dit helpt organisaties om hun transformatieprojecten op basis van SAP-software en Red Hat Enterprise Linux in goede banen te leiden. Ook biedt het SAP-klanten meer zakelijke flexibiliteit. Cloudimplementaties worden versneld en innovatie gestimuleerd door middel van de schaalbare open hybride infrastructuur die Red Hat Enterprise Linux biedt.

Red Hat en SAP werken de komende maanden nauw samen om de ondersteuning voor de ‘RISE with SAP’-oplossing op Red Hat Enterprise Linux verder uit te breiden.

Bron: biplatform