Ronde Tafel Duurzame Inzetbaarheid

       

De deelnemers van de Ronde Tafel bestaan uit HR managers en HR verantwoordelijken van organisaties uit Noord-Brabant maar ook zelfstandige consultants en experts die geïnteresseerd zijn in deze materie.

Waarom een Ronde Tafel? 
Naast het bieden van een platform om kennis te delen, bieden we ook de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar. We gaan kennis geven èn samen kennis delen binnen het HR domein. Ook brengen we Brabantse organisaties bij elkaar.

Daarnaast zien we dat het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel en het behouden van goede werknemers voor veel organisaties een nieuwe grote uitdaging is. Er is weer spanning op de arbeidsmarkt. Kijken we al strategisch genoeg naar ons werkkapitaal? Wat valt er op dit gebied nog te leren? 

Details:
De agenda van een Ronde Tafel is flexibel en wordt bepaald door de wensen en behoeftes van de deelnemers. Op reguliere basis zal de Ronde Tafel bijeenkomen op een centraal in Noord-Brabant bereikbare locatie.

Verschillende onderwerpen zullen tijdens de ronde tafels aan de orde komen. Zo stond bijvoorbeeld Agile en HR een keer op de agenda (slideshare).

Heeft Agile toegevoegde waarde bij het implementeren van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie? Welke ervaringen kunnen we met elkaar delen? Hoe anticipeert HR op Agile? Hoe organiseer je de HR processen zodat deze in lijn zijn met de Agile werkwijze? Zal de rol van HR manager door deze ontwikkelingen verdwijnen?

Ook hebben we de onderwerpen wetgeving en AVG op de agenda gehad. De sessies waren succesvol, actueel en werden zeer enthousiast ontvangen.

Hou de site in de gaten of meld je aan voor een speciale alert. Meer informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..