Fiori / UI5 Expert Platform

Voor zelfstandige developers en consultants die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen en uitrollen van mobile apps ter verbetering van de business bij klanten is er een speciaal Fiori / UI5 Expert Platform.

Waarom een Fiori / UI5 Expert Platform?  Gardner: "SAP Fiori UX: It Is Not a Matter of If, but When and How"

De wereld van apps en apps-ontwikkeling is erg in beweging en er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op dit gebied voor zowel de techniek als de gebruiker. Wij merken dat er bij klanten veel vragen zijn over de techniek en de toegevoegde waarde van Fiori en UI5. 

Bij het Fiori / UI5 Expert Platform staat het delen van kennis, ervaring en het bespreken van nieuwe ontwikkelingen voorop. Daarnaast zou het vormen van een netwerk en het samen ontwikkelen van producten en nieuwe business een stimulans kunnen krijgen. Eén van de doelstellingen is het gezamenlijk ontwikkelen van bruikbare apps voor klanten.

Details:

De opzet van het Fiori / UI5 Expert Platform is een initiatief van Dominique Verweij (Verweij IT Creations) en Helmich op ten Noort (HelmiX). Aan het expert platform zijn op dit moment 20 zelfstandige professionals verbonden; daarnaast bestaat uit het netwerk uit een grote groep professionals die zich verbonden voelen.

Op reguliere basis zal het platform bijeenkomen op een centraal in Nederland bereikbare locatie. Enkele presentaties zijn te vinden op slideshare. Op reguliere basis zal het platform bijeenkomen. Daarnaast is er op Linkedin een speciale Fiori UI5 Expert groep.

Meer informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.