Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat. Dat blijkt uit een rondgang van NU.nl bij een aantal grote bedrijven, de Rijksoverheid en gemeenten. Zij zijn bij elkaar goed voor zo'n 350.000 werknemers.

Brouwer Habesha maakt Ethiopische droom waar met SAP Cloud for Customer

Biermerk Habesha veroverde in enkele jaren tijd de harten van Ethiopiërs. Het ‘Cold Gold’ groeide in recordtempo uit tot een van de grootste biermerken van het land. Om de kwaliteit en service op een hoog niveau te houden, implementeerde Habesha samen met SAP-partner Acorel SAP Cloud for Customer.
Royal Swinkels Family Brewers – bekend van Bavaria – maakte in 2015 de droom van achtduizend Ethiopische boeren en ondernemers waar. Met het bedrijf uit Lieshout als grootste aandeelhouder konden zij hun eigen brouwerij starten. “Habesha is echt van de Ethiopiërs zelf”, vertelt Paul Scheffers, Project Lead bij Habesha in een interview. “Als het goed gaat met Habesha en we ons geplande marktaandeel behalen, dan gaat het ook goed met de lokale economie. Zo dragen we op alle mogelijke manieren bij aan onze omgeving.”

Honeywell en SAP bieden oplossing voor verbonden gebouwen

Honeywell heeft de lancering aangekondigd van een cloudgebaseerde oplossing die operationele en zakelijke gegevens stroomlijnt en combineert voor eigenaars en managers van gebouwen om betere besluitvorming te ondersteunen en grotere efficiëntie te stimuleren en duurzaamheidsdoelen bereiken. De nieuwe oplossing, Honeywell Forge Real Estate Operations, breidt de mogelijkheden van de prestatiebeheersoftware van Honeywell Forge uit en werd samen met SAP ontwikkeld op het SAP Business Technology Platform.

FC Bayern Implements SAP SuccessFactors Employee Central to Improve Digital HR Capabilities

MUNICH — SAP SE (NYSE: SAP) today announced that FC Bayern, Germany’s most winning football club, has successfully implemented the SAP SuccessFactors Employee Central solution to standardize and optimize its core human resource (HR) processes and improve the experience for its 1,000+ employees.