Agile Expert Forum

    

     Pearl Zhu: "Agile is not just a methodology but a set of principles and philosophy"

 

     

                                    De deelnemers van het forum bestaan uit beslissers en be├»nvloeders die werkzaam zijn bij verschillende klanten maar ook zelfstandige consultants en experts (Scrum masters etc.) die ge├»nteresseerd zijn in deze materie.

Waarom een Agile Expert Forum?  

Agile lijkt een mode woord. Iedereen heeft er een mening over en verschillende bedrijven werken op de 'agile-wijze'. Agile organiseren is een manier die draait om flexibiliteit. Flexibiliteit die nodig is omdat de wereld om ons heen steeds sneller verandert.

De kennis is veelal aanwezig, men kent het agile manifesto:

-Mensen en hun onderlinge interactie  ---> boven processen en hulpmiddelen

-Werkende software ---> boven allesomvattende documentatie

-Samenwerking met de klant ---> boven contractonderhandelingen

-Inspelen op verandering ---> boven het volgen van een plan

Werken Agile methodes als SCRUM wel. Welke ervaringen zijn hiermee? Is er een business case te maken? Hoe kom ik van een waterval aanpak naar een Agile manier van werken? Deze en vele andere vragen komen ter sprake tijdens het Agile Expert forum.

Details:

Het Agile Expert Forum is bedoeld om kennis en ervaring uit te wisselen en om te netwerken. De agenda is flexibel en wordt bepaald door de wensen en behoeftes van de deelnemers. Het forum kent geen traditionele vorm maar wordt zoals gezegd gevormd op een agile wijze.

Op reguliere basis zal het forum bijeenkomen op een centraal in Nederland bereikbare locatie. Enkele presentaties zijn te vinden op slideshareMeer informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.